Flere personer sigtet i sag om svindel med offentlige tilskud

(Modelfoto)

CHARLOTTENLUND: Nordsjællands Politi har sigtet tre personer for uberettiget at skaffe sig betaling for ydelser i en lægeklinik i Charlottenlund.

Ved en ransagningsaktion på flere adresser har Nordsjællands Politi sigtet tre personer med tilknytning til en lægeklinik i Charlottenlund på baggrund af en anmeldelse fra Region Hovedstaden.

De tre personer er sigtet for at have foretaget registreringer af fiktive ydelser i flere patienters og ansattes navne samt dobbeltfaktureringer, hvor lægehuset har modtaget betalinger fra borgere og afregning fra regionen flere gange for de samme ydelser.

“Vi er i fuld gang med efterforskningen, og er nået så langt, at vi i dag har kunne sigte de tre personer. Efterforskningen er dog på ingen måder færdig, og der ligger fortsat et stort arbejde for at få samlet puslespillet og få klarlagt den endelige rollefordeling, der har været i lægehuset,” siger politikommissær Jesper von Bülow.

Som en del af den videre efterforskning vil der blive foretaget flere afhøringer i sagen, ligesom der er store mængder data der skal behandles. Herefter bliver sagen oversendt til anklagemyndigheden, som skal træffe beslutning om, hvorvidt der skal rejses tiltale mod en eller flere af de sigtede.

Nordsjællands Politi har ikke yderligere kommentarer til sagen.