Flere udsat for vold i århusiansk natteliv

(Foto: Allan Andersen)

Østjyllands Politi måtte nogle gange i løbet af natten til torsdag rykke ud til voldsepisoder i det aarhusianske natteliv, hvor der var ekstra mange mennesker – formentlig både på grund af de lempede coronarestriktioner og i forbindelse med Aarhus Festuge og studiestart.

En 19-årig mand anmeldte natten til torsdag kl. 00.55, at han nogle minutter forinden på Åboulevarden i Aarhus var blevet slået i ansigtet af en mand, han ikke kendte. Den 19-årige forklarede, at han havde haft en diskussion med sin kæreste, da en gruppe på fire mænd kom forbi og blandede sig. Da den 19-årige bad dem blande sig uden om, slog den ene mand ham i ansigtet. Herefter stak alle mændene af fra stedet. Den 19-årige kom umiddelbart ikke alvorligt til skade.

Natten til torsdag kl. 3.07 fik politiet en anmeldelse om, at en 19-årig mand var blevet slået og sparket af to mænd på Åboulevarden i Aarhus. Den 19-årige blev efterfølgende kørt til tjek på skadestuen, men kom umiddelbart ikke alvorligt til skade. Gerningsmændene var løbet fra stedet, da politiet kom frem, og hændelsesforløbet er endnu ikke klarlagt.

Kl. 3.15 kørte en patrulje til Frederiks Allé i Aarhus C, hvor en 38-årige mand var blevet nikket en skalle af en anden mand. Vidner havde set de to mænd diskutere, hvorefter den 38-årige var blevet nikket en skalle. Gerningsmanden var kørt væk i en bil, som vidnerne kunne give en god beskrivelse af.

Ca. 20 minutter efter opdagede en patrulje den omtalte bil på en tankstation på Ormslevvej i Viby. Bag rattet sad en 31-årig mand, som svarede til signalementet af gerningsmanden. Han blev anholdt og sigtet for vold. Da han også virkede beruset, blev han bedt om at blæse i alkometer, og da promillen viste mere end det tilladte, blev han også sigtet for spritkørsel.