Kvinde gik rundt med kniv: Politiaktion ved gymnasium

(Foto: Local Eyes)

HILLERØD: Mandag eftermiddag klokken 12.28 kom en anmeldelse fra en borger, som havde set en person iført camouflagebukser og med en kniv i hånden gå i skovområdet øst for Frederiksborg Gymnasium.

Personen gik i retning mod gymnasiet, og anmelderen var bekymret for gymnasieelevernes ve og vel. Der blev sendt et større antal patruljer til skovområdet samt til Frederiksborg Gymnasium, hvor eleverne blev bedt om at gå ind i deres klasselokaler og blive der, indtil politiaktionen var overstået.

Efter et stykke tid blev en 30-årig kvinde, som passede på signalementet og var bevæbnet med en kniv, truffet i et skovområde ved Københavnsvej, og gennem afhøring af kvinden kunne det fastlægges, at hun ikke havde nogen relation til gymnasiet, og at hendes færden heller ikke var relateret til gymnasiet.

Kvinden blev sigtet for overtrædelse af knivloven, og da det blev vurderet, at hun var psykisk ustabil, blev hun efterfølgende overgivet til sundhedsvæsenet for at sikre, at hun fik den fornødne hjælp.