Narkopåvirket bilist uden kørekort stoppet i sommerhuskvarter

(Foto: Allan Andersen)

SMIDSTRUP: Klokken 02.34, natten til fredag, blev en 35-årig mand fra Gilleleje standset af en politipatrulje, da han kom kørende ad Gardysvej.

Det blev straks til et problem for den 35-årige mand, idet han ikke kunne fremvise et gyldigt kørekort, det var han i forvejen frakendt og patruljen fandt rimelig grund til at foretage en test af den 35-årige mand for alkohol og narko.

En test med patruljens narkometer afslørede at den 35-årige mand var påvirket af hash, methamfetamin og amfetamin – alle tre vil hver for sig medføre en ubetinget frakendelse af kørekortet i tre år.

Den 35-årige var i forvejen frakendt sit kørekort og blev fundet i besiddelse af en mindre mængde amfetamin, han blev derfor sigtet for alle tre forhold og taget med på hospitalet, hvor han fik taget en blodprøve, som skal fastlægge hans nøjagtige påvirkningsniveau til brug for den videre behandling af sagen.