Politiet tog sig af utryghedsskabende mænd

(Foto: Allan Andersen)

ROSKILDE: Onsdag middag kl.12.11 fik politiet en henvendelse om to mænd, der opholdt sig på Hestetorvet. Ifølge anmelderen skabte de sig, så de var utryghedsskabende over for andre, der færdedes på torvet, ligesom anmelderen frygtede, at de kunne give anledning til yderligere ballade.

Politiet fik kontakt til en middel spirituspåvirket, 32-årig mand fra Hvalsø, der blev frihedsberøvet for at få skabt ro på stedet og med henblik på afrusning i detentionen.

Den anden var en 29-årig mand fra Lejre, som blev fundet i besiddelse af en ulovlig foldekniv i en af sine lommer. Det medførte en sigtelse for overtrædelse af knivloven, så han senere vil høre nærmere fra politiet, når sagen skal afgøres.

Han blev ikke frihedsberøvet som følge af sin adfærd på torvet eller sigtelsen.