Stjålet bil fundet igen på blot 45 minutter

(Foto: Allan Andersen)

RANDERS: Onsdag kl. 13.35 fik Østjyllands Politi en anmeldelse fra en 82-årig mand, der netop havde fået stjålet sin bil fra parkeringspladsen ved Rema1000 på Nørre Boulevard i Randers. Bilen blev med det samme efterlyst i politiets systemer.

Onsdag eftermiddag kl. 14.13 kørte en patrulje på Hadsundvej, da de blev opmærksomme på en bil, der blev ført af en 39-årig mand, som betjentene vidste var blevet frakendt førerretten. Betjentene fik standset bilen, og den 39-årige mand erkendte med det samme, at han ikke havde ret til at køre bil, og han blev derfor sigtet for kørsel i frakendelsestiden.

Betjentene vurderede, at manden også var påvirket af spiritus og/eller narkotika. En alkometertest bekræftede, at han havde en promille over det tilladte, og han blev derfor sigtet for spirituskørsel. Da han også oplyste, at han havde røget hash dagen forinden, blev han desuden sigtet for narkokørsel.

Under visitation blev manden fundet i besiddelse af en klump hash og en taser, hvorfor han også blev sigtet for narkobesiddelse og for overtrædelse af våbenloven.

Herefter kiggede betjentene lidt nærmere på den bil, som den 39-årig mand var kørende i. Ved opslag i politiets systemer, fandt betjentene ud, at det var den bil, som den 82-årige havde meldt stjålet kort tid forinden, og den 39-årige mand blev derfor også sigtet for brugstyveri af bil.

Han blev herefter kørt til hospitalet for at få taget en blodprøve, og den stjålne bil blev leveret tilbage til rette ejer.