To anholdt efter grov vold i bandemiljøet: 24-årig mand gennemtæsket

(Foto: Allan Andersen)

NYKØBING FALSTER: I forlængelse af en alvorlig voldsepisode mandag den 20. september klokken 22.09 har Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i går anholdt to mænd med tilknytning til en rockergruppe.

Mandag aften blev en 24-årig mand fra Nykøbing Falster udsat for adskillige slag og spark af fire mænd, så han pådrog sig skader mange steder på kroppen. Motivet for overfaldet står endnu uklart, men ofret i sagen har selv en form for tilknytning til rockergruppen. Voldsepisoden fandt sted på en parkeringsplads på Prinsholmvej i Nykøbing Falster.

– Selvom noget tyder på et internt opgør i rockermiljøet, er denne form for grov vold helt uacceptabel. Derfor sætter politiet håndfast ind, og jeg er derfor glad for, at vi foreløbigt har fået anholdt to personer, siger politiinspektør Kim Kliver fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

De to mænd blev fremstillet i grundlovsforhør i løbet af onsdag, men da der stadig kan være medgerningsmænd på fri fod fik anklagemyndigheden ved grundlovsforhøret dommeren til at lukke dørene.

De to anholdte blev varetægtsfængslet.