To narkosælgere afsløret af politiet

(Arkivfoto: Allan Andersen)

VIBY: Torsdag kl. 18.07 bemærkede en patrulje en bilist, der talte i håndholdt mobil ved OK-tanken i Rosenhøj i Viby, og betjentene fik standset bilen. Den 24-årige mandlige fører fosøgte at undgå patruljen og havde en mistænkelig opførsel.

Betjentene visiterede ham og fandt ham i besiddelse af flere klumper hash og nogle tusinde kroner i kontanter. Han blev derfor sigtet for besiddelse af narkotika med henblik på videresalg. Betjentene kørte herefter til manden adresse for at lave en ransagning.

Da betjentene ankom til adressen kom en anden 24-årig mand gående ud fra opgangen og satte sig ind i en bil. Betjentene så, at manden havde en pose med noget hvidt pulver i lommen, og han blev derfor visiteret og fundet i besiddelse af flere poser med kokain samt nogle tusinde kroner i kontanter.

Den anden 24-årige mand blev derfor også anholdt og sigtet for besiddelse af narkotika med henblik på videresalg. I lejligheden fandt betjentene en mindre mængde kokain, flere salgsposer og andre genstande til brug for salg af narkotika.