Bilist kørte mod vejarbejder – det kostede et sidespejl

(Foto: Allan Andersen)

HELSINGØR: Onsdag formiddag kl. 09.56 blev det anmeldt, at en personbil var kørt meget hurtigt og tæt forbi en vejarbejder, der arbejdede på Borgm. P. Christ. Vej ved Hovmarken.

Dette fik vejarbejderen til at råbe efter bilens fører, hvorefter denne råbte noget tilbage. Kort tid efter vendte bilen ifølge anmeldelsen retur med to personer i bilen, og ifølge anmeldelsen kørte bilen direkte mod vejarbejderen i høj fart, hvorfor vejarbejderen følte sig nødsaget til at holde en hammer op foran sig. Hammeren ramte bilens sidespejl, som faldt af. Herefter kørte bilen fra stedet.

På baggrund af vidneudsagn og efterforskning blev bilen efterfølgende udfundet, og i løbet af eftermiddagen blev to mænd fra Helsingør på henholdsvis 28 og 47 år sigtet for at have forvoldt fare for andres liv eller førlighed og afhørt, hvorefter de blev løsladt til gaden.

Nordsjællands Politi efterforsker stadig sagen og har på nuværende tidspunkt ikke yderligere kommentarer til den.