Flere anholdt for at blande sig i politiets arbejde

(Foto: Allan Andersen)

RØNNE: Fredag kl. 21.45 opstod der uro i Krystalgade i Rønne, hvor en 31-årig mand blandede sig i anden politiforretning og råbte skældsord efter to betjente.

Den 31-årige modsatte sig anholdelse i en sådan grad, at betjentene måtte anvende peberspray, og han blev derefter sat til at køle af i detentionen. Også en 33-årig blandede sig i politiets arbejde og blev kortvarigt anholdt.

Natten til søndag blev en patrulje 2 gange kaldt tl Hitten i Nexø, hvor nogle unge mænd havde svært ved at opføre sig ordentligt og rette sig efter dørmandens anvisninger. En 19-årig mand fra Hasle var konfliktsøgende og aggressiv og blev anholdt for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

En halv time senere var det en 21-årig mand fra Rønne, der ikke var tilfreds med at blive bortvist fra stedet. Også han blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.