Tre unge mænd forsøgte at frarøve kvinde hendes knallert

(Foto: Allan Andersen)

HELSINGØR: Klokken 18.20 indløb der anmeldelse om at tre personer tyve minutter tidligere på en stiv ved Egevænget havde forsøgt at røve en knallert fra en 28-årig kvinde fra Helsingør.

De var trådt ind foran hende, havde derefter hoppet bag på knallerten, hvor de forsøgte at skubbe hende af, samtidig med at de truede hende med henblik på at få udleveret nøglerne til knallerten. Dette mislykkedes dog, da nogle borgere kom til stedet, og de tre gerningspersonerne flygtede derefter kortvarigt ind i en nærliggende Aldi og derefter videre i ukendt retning.

En patrulje kørte til stedet, hvor de blandt andet afhørte vidner til episoden.

Gerningspersonerne beskrives som:
A: Mand, 16-20 år, ca. 185-190 cm, kraftig af bygning, mellemlangt sort krøllet hår, mellemøstligt af udseende, brun i huden. Iført gråt joggingtøj, muligvis af mærket Adidas. Talte dansk og et fremmedsprog, som muligvis var arabisk.

B: Mand, 15 år eller yngre, ca. 155-160 cm, sort krøllet hår, som gik til under ørene, brun i huden, mellemøstlig af udseende. Iført grønt tøj. Talte dansk og et fremmedsprog, som muligvis var arabisk.

C: Mand, 15 år eller yngre, ca. 160 cm, blond hår, som gik til under ørene, dansk af udseende. Muligvis iført sort tøj. Talte dansk.

Videoovervågning fra supermarkedet skal nu blandt andet kigges igennem.