Flabede knægte skabte dårlig stemning til julearrangement

(Foto: Rigspolitiet)

SKIBBY: Søndag eftermiddag optrådte tre uopdragne knægte på slap line ved et julearrangement.

Klokken 15.34 blev det anmeldt fra Ferslev Kirke, at tre drenge var dukket op til kirkens julearrangement, hvor de lystigt var gået ombord i æbleskiverne med en provokerende attitude, og de tre nægtede at opføre sig pænt eller forlade stedet, selvom de blev bedt om dette.

Inden patruljen nåede frem, havde de tre forladt stedet, men vidner havde hørt drengene tale om, at de ville tage videre til et andet arrangement i Vejleby, og politiet kørte derfor dertil.

Her blev tre 15-årige drenge fra lokalområdet truffet, og patruljen fik en snak med dem om deres opførsel. Den ene af de tre havde en meget dårlig attitude, og patruljen kørte ham derfor hjem til hans forældre.