Trailer ramt af bil: Pårupvej spærret ved bizart trafikuheld

(Foto: Allan Andersen)

PÅRUP: Det lød voldsomt da der blev slået alarm kl. 14.15 om et trafikuheld på Pårupvej, lige ved et af svingene kendt som Pårupsvinget. Her var en bil kollideret med en trailer, og der var melding om fastklemt på uheldsstedet.

De præcise omstændigheder er endnu lidt uklare, men der var to forklaringer hvor den ene lød på en trailer som rev sig løs fra en bil og endte med et kollidere med en modkørende bilist i en mindre personbil. Der var på uheldsstedet også tale om at traileren blev påkørt og så rev sig løs – men den del af ulykken undersøges nu nærmere af Nordsjællands Politi på baggrund af de indsamlede vidneforklaringer.

Faktum er et traileren gik løs af den bil som trak den, og den modkørende bilist fik kraftige skader på sin bil som næppe kommer ud at køre igen. Traileren har med stor sikkerhed også trillet sin sidste tur.

Som det kan ses på billederne fra uheldsstedet så er den trækkende bils hængertræk røget helt af, der er tale om et såkaldt aftageligt hængertræk og altså ikke tale om at traileren er faldet af selve anhængertrækket som det ellers sker jævnligt på vejene.

Selvom det så voldsomt ud er der ikke sket nogen alvorlig personskade ved ulykken som spærrede Pårupvej i en lille times tid, mens mandskabet fra Gribskov Beredskab’s station i Gilleleje fik ryddet op på stedet.

Om der er nogen af parterne som bliver sigtet i sagen er endnu ukendt.

(Foto: Allan Andersen)
(Foto: Allan Andersen)
(Foto: Allan Andersen)
(Foto: Allan Andersen)