Unge amok med fyrværkeri: Skød rundt til højre og venstre på OK tankstation

GILLELEJE: En gruppe af unge, fem unge mænd og tre piger, gik søndag aften kl. 21.34 ind på OK tanken på Bonderupvejen i Gilleleje, de unge gik ind via ‘genvejen’ fra Fiskerbakken ved Fitness World og er dermed tydeligt lokalkendt.

Nordsjællands Politi fik anmeldelser kl. 21.39 om den vanvittige afskydning som de unge udførte i løbet af blot 5 minutter og 28 sekunder på området.

På døgnrapporten fremgik det at politiet formodede at der var affyret fyrværkeri på stedet – videooptagelser viser nu klart hvor vanvittigt gerningsmændene reelt optrådte og benyttede fyrværkerietet stik imod alle regler og sund fornuft.  De unge var dog forduftet som dug for solen da politiet nåede frem.

Der blev under de unges hærgen bla. kastet tændte bomberør op på taget af Fitness World’s tag, ligesom mindst en af de unge flere gange skød bevidst mod taget af tankstationens vaskehal – se hele den vanvittige omgang med fyrværkeri i videoen.

Gruppen på optagelserne har ifølge lokale kilder sammenfald i antal og delvist udseende med den gruppe som lørdag aften skød løs med fyrværkeri på Beddingekajen, og her fik sat ild til en måtte og et dæk på havnens kran. Tidligere er der også set en gruppe unge skyde løs med fyrværkeri fra kajen på bagsiden af Auktionen.

Hvis man har oplysninger i sagen – kontakt politiet på 1-1-4

(Foto: Allan Andersen)
(Foto: Allan Andersen)
(Foto: Allan Andersen)
(Foto: Allan Andersen)
(Foto: Allan Andersen)
(Foto: Allan Andersen)
(Foto: Allan Andersen)
(Foto: Allan Andersen)
(Foto: Allan Andersen)
(Foto: Allan Andersen)
(Foto: Allan Andersen)