Igen – Container brudt i brand på Gilleleje Havn

GILLELEJE: Mandag aften kl. 21.54 blev der slået alarm om ildløs i en container på P-pladsen bag Havhøkeren, forbipasserende havde kort forinden bemærket kraftige flammer fra containeren  og slået alarm til 1-1-2.

Gribskov Beredskabs mandskab røg kort efter ud af porten fra brandstationen på Stæremosen, og kørte til stedet med fuld udrykning.

Rundt om containerpladsen ligger bla. forretninger og spisesteder, så for at være sikker på at have mandskab nok hvis ilden havde bredt sig, ankom brandvæsnet med både sprøjte og tankvogn til stedet hvor der ganske rigtigt var en udviklet brand i containeren.

Branden blev angrebet af to røgdykkere med højtryksslanger, og i løbet af ganske få minutter var der kun den varme vanddamp at se fra containeren.

Eftersom der ikke umiddelbart var nogen forklaring på containerbranden, og fordi der den seneste tid er sket flere ildspåsættelser i Gilleleje, blev den brændte container fyldt op med slukningsskum og nabo-containeren blev for en sikkerheds skyld også fyldt op med slukningsskum.

Om branden er opstået ved et uheld eller ved en bevidst handling afklares i løbet af tirsdagen, når videoovervågningen af området bliver undersøgt.

(Foto: Allan Andersen)
(Foto: Allan Andersen)
(Foto: Allan Andersen)