Mand kvæstet af kanonslag

(Foto: Rigspolitiet)

ODSHERRED: Søndag aften kl. Kl. 17.35 modtog politiet en henvendelse fra en 21-årig mand fra Hørve, som nytårsnat var blevet kvæstet af et kanonslag, der var blevet kastet i retning mod ham og hans kæreste.

Den 21-årige var sammen med sin kæreste gået ad Fasanalle, Nykøbing Sj. i tidsrummet kl. ca. 00.45-01.00, hvor også en gruppe unge befandt sig på vejen. Gruppen af unge smed diverse kanonslag ind i haver, ind under biler og rundt på vejen. Herunder var formentlig et kanonslag landet så tæt på den 21-årige, at han faldt omkuld.

Senere på natten blev han undersøgt på skadestuen for mistanke om at have pådraget sig en hjernerystelse som følge af det høje brag.

Politiet har nu optaget en rapport om mulig overtrædelse af straffelovens bestemmelser om at forvolde nærliggende for andre. I den anledning vil politiet gerne i kontakt med personer, der måtte have gjort observationer i relation til personer i gruppen og deres aktiviteter under passagen ad Fasanalle.

Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.