Skud undersøges af Den Uafhængige Politiklagemyndighed

(Foto: Allan Andersen)

AALBORG: Nordjyllands Politi var i går aftes massivt til stede på og omkring en adresse i Aalborgs Vestby. Politiets tilstedeværelse havde baggrund i, at der var mistanke om, at en person i en lejlighed var i besiddelse af et våben.

Det oplyser vicepolitiinspektør Anders Uhrskov, der bekræfter, at der i forbindelse med indsatsen blev afgivet skud fra politiet mod personen – en mand – der efter politiets formodning var alene i lejligheden.

Manden blev efterfølgende med ambulance transporteret til sygehuset.

”Da der er afgivet et skud af politiet, så er sagen overgået til Den Uafhængige Politiklagemyndighed. Og derfor har Nordjyllands Politi ingen yderligere kommentarer,” siger vicepolitisinspektør Anders Uhrskov.

Det er almindelig praksis, at sager, hvor politiet afgiver skud, efterforskes af Den Uafhængige Politiklagemyndighed (DUP).